Om barnets anmodninger

Barnet kan anmode om tilladelse til at besøge en forbudt hjemmeside, eller at bruge et forbudt program i Kaspersky Safe Kids. Denne funktion lader dig fjerntilpasse Kaspersky Safe Kids-indstillinger efter behov.

På iOS-enheder kan dit barn kun bede om tilladelse til at besøge blokerede websteder.

Du kan få vist og godkende eller afvise dit barns anmodninger i forælderens mobilapp eller på My Kaspersky.

I forælderens mobilapp vises dit barns anmodninger i underretningsområdet .